İş adamından Ali Babacan'a açık destek: 'Geliyoruz'

26.05.2020 - 13:31, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2681+ kez okundu.
 

İş adamından Ali Babacan'a açık destek: 'Geliyoruz'

Türkiye siyasi hayatına yeni partililer katılırken Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek Partisi’nin ardından Ali Babacan’ın Deva Partisi’de Türk Siyasi hayatında ki yerini geçtiğimiz aylarda almıştı. Coronavirüs gölgesinde parti kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığına veren Babacan daha sonra ise teşkilatlanma çalışmalarına başlamıştı.   Zonguldak’ta ise Ali Babacan’ın kuracağı partide hangi isimlerin olacağı büyük merak uyandırmıştı. Kulislerde bir çok isim konuşulurken parti kaynaklarından elde edilen bilgilerde 9 kişilik bir kurucular ekibinin oluşturulacağı daha sonra ise il başkanı belirleneceği öğrenilmişti.   Özellikle sermayedar grupların Ali Babacan çevresinde toplanmaya başladığı görülürken Zonguldak’tan en net ‘renk’ veren isim ise Fatih Keleş oldu. İşadamı Fatih Keleş’in DEVA Partisi Zonguldak Koordinatörü İdris Şahin ile gerçekleştirilen toplantılara katıldığı biliniyor. Keleş son olarak ise Twitter hesabından Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı etiketleyerek ‘Geliyoruz’ dedi. Keleş’in paylaşımı merak uyandırırken adının il başkan adayları arasında geçtiği öğrenildi.

Türkiye siyasi hayatına yeni partililer katılırken Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek Partisi’nin ardından Ali Babacan’ın Deva Partisi’de Türk Siyasi hayatında ki yerini geçtiğimiz aylarda almıştı. Coronavirüs gölgesinde parti kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığına veren Babacan daha sonra ise teşkilatlanma çalışmalarına başlamıştı.

 

Zonguldak’ta ise Ali Babacan’ın kuracağı partide hangi isimlerin olacağı büyük merak uyandırmıştı. Kulislerde bir çok isim konuşulurken parti kaynaklarından elde edilen bilgilerde 9 kişilik bir kurucular ekibinin oluşturulacağı daha sonra ise il başkanı belirleneceği öğrenilmişti.

 

Özellikle sermayedar grupların Ali Babacan çevresinde toplanmaya başladığı görülürken Zonguldak’tan en net ‘renk’ veren isim ise Fatih Keleş oldu. İşadamı Fatih Keleş’in DEVA Partisi Zonguldak Koordinatörü İdris Şahin ile gerçekleştirilen toplantılara katıldığı biliniyor. Keleş son olarak ise Twitter hesabından Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı etiketleyerek ‘Geliyoruz’ dedi. Keleş’in paylaşımı merak uyandırırken adının il başkan adayları arasında geçtiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.