Halkın alkolden uzak durması için çalışma yapılmalı

31.10.2020 - 15:41, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2797+ kez okundu.
 

Halkın alkolden uzak durması için çalışma yapılmalı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Varol Demirköse, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın alkol fiyatlarına aşırı vergi yüklenmesi sebebiyle vatandaşların sahte alkole itildiği yönünde yaptığı açıklamaları eleştirdi.   Demirköse yaptığı açıklamada, “CHP Zonguldak Milletvekili Deniz YAVUZYILMAZ,alkollü içecekler için makul vergilendirme çalışması yapılmalı vatandaş ucuz olan sahte alkole gitmemeli diyor. Sayın D.YAVUZYILMAZ, alkole makul vergi için değil, vatandaşımızın tamamen alkolden uzak durması için çalışma yapılmalıdır.” İfadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Varol Demirköse, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın alkol fiyatlarına aşırı vergi yüklenmesi sebebiyle vatandaşların sahte alkole itildiği yönünde yaptığı açıklamaları eleştirdi.

 

Demirköse yaptığı açıklamada, “CHP Zonguldak Milletvekili Deniz YAVUZYILMAZ,alkollü içecekler için makul vergilendirme çalışması yapılmalı vatandaş ucuz olan sahte alkole gitmemeli diyor. Sayın D.YAVUZYILMAZ, alkole makul vergi için değil, vatandaşımızın tamamen alkolden uzak durması için çalışma yapılmalıdır.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.