Hakimiyeti kaybetti duvara çarptı

18.07.2020 - 19:00, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3613+ kez okundu.
 

Hakimiyeti kaybetti duvara çarptı

Bartın’da meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü taş duvara çarparak yan yattı. Kaza, Bartın-Karabük yolu Potbaşı mevkisinde meydana geldi. 74 BT 803 plakalı aracı ile Bartın’dan Karabük istikametine seyir halinde olan E.K. isimli sürücü Potbaşı mevkisine geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bir anda yolda savrulmaya başlayan araç kıyıdaki taş duvara çarparak yan yattı. Çevredekilerin haber vermesinin ardından olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yan yatan araçta yaralı halde bulunan araç sürücüsünü güçlükle araçtan çıkartabildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan araç sürücüsü daha sonra ambulansla Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bartın’da meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü taş duvara çarparak yan yattı.
Kaza, Bartın-Karabük yolu Potbaşı mevkisinde meydana geldi. 74 BT 803 plakalı aracı ile Bartın’dan Karabük istikametine seyir halinde olan E.K. isimli sürücü Potbaşı mevkisine geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bir anda yolda savrulmaya başlayan araç kıyıdaki taş duvara çarparak yan yattı. Çevredekilerin haber vermesinin ardından olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yan yatan araçta yaralı halde bulunan araç sürücüsünü güçlükle araçtan çıkartabildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan araç sürücüsü daha sonra ambulansla Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.