Haftaya açıklanıyor

16.11.2018 - 12:20, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 1795+ kez okundu.
 

Haftaya açıklanıyor

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yerel seçimlerde aday gösterilecek isimlerin haftaya açıklanabileceğini söyledi. NTV canlı yayınında konuşan Özhaseki şunları söyledi: Ankara için takdir benim üzerimde olursa yola koyuluruz Milletvekili arkadaşlarımızı aday göstermeyi düşünmüyoruz. Bunun birkaç istisnası olabilir. Ama bir elin parmaklarını geçmez bu. Kayyum arkadaşlarımız o bölgede görülmedik işler yapıyor adeta destanlar yazıyorlar. Kadın adaylarımız arasında sürpriz isimlerimiz var. Kaynak:Hürriyet

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yerel seçimlerde aday gösterilecek isimlerin haftaya açıklanabileceğini söyledi.

NTV canlı yayınında konuşan Özhaseki şunları söyledi:

Ankara için takdir benim üzerimde olursa yola koyuluruz

Milletvekili arkadaşlarımızı aday göstermeyi düşünmüyoruz. Bunun birkaç istisnası olabilir. Ama bir elin parmaklarını geçmez bu.

Kayyum arkadaşlarımız o bölgede görülmedik işler yapıyor adeta destanlar yazıyorlar.

Kadın adaylarımız arasında sürpriz isimlerimiz var.

Kaynak:Hürriyet

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.