Gonca Belediye meclis üyeliğine aday

04.12.2018 - 13:05, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2513+ kez okundu.
 

Gonca Belediye meclis üyeliğine aday

AK Parti Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca’nın eşi Sevgi Gonca, AK Parti’den Belediye Meclis üyeliği için aday adayı oldu. Konu hakkında Secaattin Gonca eşi Sevgi Gonca’nın aday adaylığı için şu açıklamayı yaptı. “Zonguldak il istatistik müdürü, Zonguldak Belediyesi yazı işleri müdürü, Zonguldak il Telekom bilgi işlem müdürü olarak yıllarca görev yapan matematik mühendisi eşim sevgi gonca , bilgi ve tecrübeleriyle şehrimize hizmet ederek katkı vermek düşüncesiyle Zonguldak Belediyesi Meclis üyeliği için AK partiye aday adaylığı müracaatında bulundu. Şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

AK Parti Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca’nın eşi Sevgi Gonca, AK Parti’den Belediye Meclis üyeliği için aday adayı oldu.

Konu hakkında Secaattin Gonca eşi Sevgi Gonca’nın aday adaylığı için şu açıklamayı yaptı.

“Zonguldak il istatistik müdürü, Zonguldak Belediyesi yazı işleri müdürü, Zonguldak il Telekom bilgi işlem müdürü olarak yıllarca görev yapan matematik mühendisi eşim sevgi gonca , bilgi ve tecrübeleriyle şehrimize hizmet ederek katkı vermek düşüncesiyle Zonguldak Belediyesi Meclis üyeliği için AK partiye aday adaylığı müracaatında bulundu.
Şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.