Gökçebey'de çalışmalar hız kazandı

24.02.2020 - 15:54, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3797+ kez okundu.
 

Gökçebey'de çalışmalar hız kazandı

Gökçebey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler,Yeni Mahalle Danacıoğlu Sokakta doğalgaz çalışması sonucu sökülen kilitli parke taşlarının tadilatını,bakım ve onarım çalışmalarını  sürdürülüyor. Başkan Öztürk,” çalışmalarımız hizmet ve halkımız odaklıdır.Vatandaşlarımızın tüm talep ve istekleri iş plan doğrultusunda kısa zaman içerisinde yerine gerebilmek her zaman önceliğimizdir.İş plan doğrultusunda ilçemizde tamirat, bakım-onarım gerektiren mahalle ve sokaklara daha iyi görünün vermek için çalışmalarımız gece-gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Gökçebey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler,Yeni Mahalle Danacıoğlu Sokakta doğalgaz çalışması sonucu sökülen kilitli parke taşlarının tadilatını,bakım ve onarım çalışmalarını  sürdürülüyor.

Başkan Öztürk,” çalışmalarımız hizmet ve halkımız odaklıdır.Vatandaşlarımızın tüm talep ve istekleri iş plan doğrultusunda kısa zaman içerisinde yerine gerebilmek her zaman önceliğimizdir.İş plan doğrultusunda ilçemizde tamirat, bakım-onarım gerektiren mahalle ve sokaklara daha iyi görünün vermek için çalışmalarımız gece-gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.