Gereği yapılır!

29.10.2020 - 14:33, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2180+ kez okundu.
 

Gereği yapılır!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Varol Demirköse, MHP İl Başkanlığı kongresi öncesinde ve sonrasında yaşanan süreçlerle ilgili disiplin kurallarının işletilebileceği mesajını verdi. Demirköse, yaşanan süreçlerin MHP Genel Merkezi tarafından incelendiğini belirterek MHP muhalifleri içinde ihraç olabilecek isimler olduğunu belirtti.   MHP’li Demirköse açıklamasında, “Milliyetçi Hareket Partisi disiplinli hareket eden bir partidir. Bu süreçte gördüğümüz bazı uygun olmayan hareketler var. Bu durum genel merkezimiz tarafından da takip edilmiştir. Görüntüler, konuşmalar, kongre içinde yaşanan her şey genel merkezimizin incelemesindedir. Genel merkezimizin bilgisi ve talimatları konusunda biz de gereğini mutlaka yapacağız. Disiplin süreci yakın bir zamanda işleyecektir. Bu süreç haliyle hassas bir süreç. Öyle bir süreç ki Türkiye’nin her tarafına örnek olabilecek bir süreç. İsimleri saymak istemiyorum ama MHP’de çalışan hakkını bulur, yanlış yapan da ona göre değerlendirilir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Varol Demirköse, MHP İl Başkanlığı kongresi öncesinde ve sonrasında yaşanan süreçlerle ilgili disiplin kurallarının işletilebileceği mesajını verdi. Demirköse, yaşanan süreçlerin MHP Genel Merkezi tarafından incelendiğini belirterek MHP muhalifleri içinde ihraç olabilecek isimler olduğunu belirtti.

 

MHP’li Demirköse açıklamasında, “Milliyetçi Hareket Partisi disiplinli hareket eden bir partidir. Bu süreçte gördüğümüz bazı uygun olmayan hareketler var. Bu durum genel merkezimiz tarafından da takip edilmiştir. Görüntüler, konuşmalar, kongre içinde yaşanan her şey genel merkezimizin incelemesindedir. Genel merkezimizin bilgisi ve talimatları konusunda biz de gereğini mutlaka yapacağız. Disiplin süreci yakın bir zamanda işleyecektir. Bu süreç haliyle hassas bir süreç. Öyle bir süreç ki Türkiye’nin her tarafına örnek olabilecek bir süreç. İsimleri saymak istemiyorum ama MHP’de çalışan hakkını bulur, yanlış yapan da ona göre değerlendirilir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.