Flaş Gebeş açıklaması! Özhaseki sordu!

SİYASET 16.11.2018 - 20:42, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 1840+ kez okundu.
 

Flaş Gebeş açıklaması! Özhaseki sordu!

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Genel Merkezi tarafından uygulanacağı açıklanan 3 dönem kuralına Zonguldak’ta takılan tek isim olan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş hakkında konuştu. Başkan Tosun, “Ulusal basından öğrendiğimiz kadarı ile 3 dönem kuralı işletilecek. Bazı ilçelerde kaydırma olacağı belirtiliyor. Ama Zonguldak’ta bu nasıl olur bilemiyorum. Ama biz yine Sayın Gebeş’İn başarılı bir belediyecilik yaptığını 70’in üzerinde oy aldığını da söyledik. O bölgede aday adayları da var. İlerideki süreçte Ankara’da bizlere bu süreç sorulacaktır. Biz de anlatacağız” dedi. “3 DÖNEM KURALI İŞLETİLECEK” AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun Satılmış Gebeş’in aday lığı için yaptığı değerlendirmede, “Pazar günü Mehmet Özhaseki bey ile görüşme fırsatı yakaladık. Kendisine 3 dönem kuralına takılan tek Belediye Başkanımızın Çaydeğirmeni Beleidye Başkanı Satılmış Gebeş olduğunu bildirdik. Özhaseki’ye Gebeş’in ve Çaydeğirmeni’nin durumunu anlattım. Çünkü kendileri haftabaşı bunları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sunacaklardı. Ulusal basından öğrendiğimiz kadarı ile 3 dönem kuralı işletilecek. Bazı ilçelerde kaydırma olacağı belirtiliyor. Ama Zonguldak’ta bu nasıl olur bilemiyorum. Ama biz yine Sayın Gebeş’İn başarılı bir belediyecilik yaptığını 70’in üzerinde oy aldığını da söyledik. O bölgede aday adayları da var. İlerideki süreçte Ankara’da bizlere bu süreç sorulacaktır. Biz de anlatacağız. Ona göre genel merkezimiz kararını verecek” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Genel Merkezi tarafından uygulanacağı açıklanan 3 dönem kuralına Zonguldak’ta takılan tek isim olan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş hakkında konuştu. Başkan Tosun, “Ulusal basından öğrendiğimiz kadarı ile 3 dönem kuralı işletilecek. Bazı ilçelerde kaydırma olacağı belirtiliyor. Ama Zonguldak’ta bu nasıl olur bilemiyorum. Ama biz yine Sayın Gebeş’İn başarılı bir belediyecilik yaptığını 70’in üzerinde oy aldığını da söyledik. O bölgede aday adayları da var. İlerideki süreçte Ankara’da bizlere bu süreç sorulacaktır. Biz de anlatacağız” dedi.

“3 DÖNEM KURALI İŞLETİLECEK”

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun Satılmış Gebeş’in aday lığı için yaptığı değerlendirmede, “Pazar günü Mehmet Özhaseki bey ile görüşme fırsatı yakaladık. Kendisine 3 dönem kuralına takılan tek Belediye Başkanımızın Çaydeğirmeni Beleidye Başkanı Satılmış Gebeş olduğunu bildirdik. Özhaseki’ye Gebeş’in ve Çaydeğirmeni’nin durumunu anlattım. Çünkü kendileri haftabaşı bunları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sunacaklardı. Ulusal basından öğrendiğimiz kadarı ile 3 dönem kuralı işletilecek. Bazı ilçelerde kaydırma olacağı belirtiliyor. Ama Zonguldak’ta bu nasıl olur bilemiyorum. Ama biz yine Sayın Gebeş’İn başarılı bir belediyecilik yaptığını 70’in üzerinde oy aldığını da söyledik. O bölgede aday adayları da var. İlerideki süreçte Ankara’da bizlere bu süreç sorulacaktır. Biz de anlatacağız. Ona göre genel merkezimiz kararını verecek” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.