'En iyi narkotik polisi anne' projesi

28.10.2020 - 04:51, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1828+ kez okundu.
 

'En iyi narkotik polisi anne' projesi

Zonguldak'ta en iyi narkotik polisi anne projesi kapsamında narko-rehber modülü anlatıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından uyuşturucu ile mücadelede farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında; Zonguldak'ta 14:00-15:00 saatleri arasında Fatih Halk Eğitim Merkezi’nde 20 anne ve anne adayı yetişkine Narko-Rehber modülü anlatıldı. Proje kapsamında UYUMA (Uyuşturucu ile Mücadele Aplikasyonu) da anne adaylarına tanıtıldı. İki Ekmek filmi gösterimi ile birlikte katılımcılara Narko-Test uygulandı.

Zonguldak'ta en iyi narkotik polisi anne projesi kapsamında narko-rehber modülü anlatıldı.
İçişleri Bakanlığı tarafından uyuşturucu ile mücadelede farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında; Zonguldak'ta 14:00-15:00 saatleri arasında Fatih Halk Eğitim Merkezi’nde 20 anne ve anne adayı yetişkine Narko-Rehber modülü anlatıldı. Proje kapsamında UYUMA (Uyuşturucu ile Mücadele Aplikasyonu) da anne adaylarına tanıtıldı. İki Ekmek filmi gösterimi ile birlikte katılımcılara Narko-Test uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.