Dükkan dükkan gezdiler esnafı dinlediler

28.10.2020 - 17:34, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1431+ kez okundu.
 

Dükkan dükkan gezdiler esnafı dinlediler

Cumhuriyet Bayramı Etkinliği.. CHP Kilimli İlçe Örgütü, Kilimli esnafların Cumhuriyet Bayramını ve kandilini kutladı. CHP Kilimli'den yapılan açıklamada, "Esnaflar tek tek ziyaret edilerek, CHP Genel Merkezince hazırlanan,17 maddelik  Esnaflar İçin Önlem Paketi dağıtıldı.. Aynı ziyaretler, bir program dahilinde sırasıyla Muslu, Çatalağzı, Gelik Beldeleriyle köylerde de sürdürecek." İfadelerine yer verildi.

Cumhuriyet Bayramı Etkinliği..

CHP Kilimli İlçe Örgütü, Kilimli esnafların Cumhuriyet Bayramını ve kandilini kutladı.

CHP Kilimli'den yapılan açıklamada, "Esnaflar tek tek ziyaret edilerek, CHP Genel Merkezince hazırlanan,17 maddelik  Esnaflar İçin Önlem Paketi dağıtıldı..

Aynı ziyaretler, bir program dahilinde sırasıyla Muslu, Çatalağzı, Gelik Beldeleriyle köylerde de sürdürecek." İfadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.