Daha kararlı adımlarla ilerleyeceğiz!

29.10.2020 - 14:02, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1738+ kez okundu.
 

Daha kararlı adımlarla ilerleyeceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Yavuzyılmaz kutlama mesajında, “Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu, milletin iradesine dayanan bir Cumhuriyet temeline sahip bir ülkeyiz. 97 yıldır Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeflere kararlı adımlar ile yürürken Cumhuriyet kazanımlarını gelecek nesillere aktarma mücadelemizi de sürdürmekteyiz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize çizdiği bağımsızlık yolunda yürümeye ve onun ilkeleriyle yarına doğru daha kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Cumhuriyet Bayramı Zonguldaklı hemşerilerime ve Türk ulusuna kutlu olsun. Bu günleri bize armağan eden Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve saygıyla anıyorum. Hepimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Yavuzyılmaz kutlama mesajında, “Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu, milletin iradesine dayanan bir Cumhuriyet temeline sahip bir ülkeyiz. 97 yıldır Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeflere kararlı adımlar ile yürürken Cumhuriyet kazanımlarını gelecek nesillere aktarma mücadelemizi de sürdürmekteyiz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize çizdiği bağımsızlık yolunda yürümeye ve onun ilkeleriyle yarına doğru daha kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Cumhuriyet Bayramı Zonguldaklı hemşerilerime ve Türk ulusuna kutlu olsun. Bu günleri bize armağan eden Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve saygıyla anıyorum. Hepimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.