CHP'nin Spor Çalıştayına siz gitseydiniz keşke!

SİYASET 15.10.2018 - 11:12, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2418+ kez okundu.
 

CHP'nin Spor Çalıştayına siz gitseydiniz keşke!

AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları ve ÜNİAk (üniversite teşkilatları) betgram kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Özellikle yerel seçim sürecinde sık sık bir araya gelen gençlik kolları seçimlere yönelik yol haritasını belirliyor. Birlik, beraberliği pekiştirildiği programda yoğun katılım olduğu görüldü. Diğer taraftan Ak Parti’nin gençlere yönelik politikaları betgram şikayet ise meyvelerini vermeye devam ediyor. Türkiye genelinde 3 Milyon kadar gençlik kolları üyesi olduğu belirtilen AK Parti gençlik Kollarının bu rakamlar ışığında CHP teşkilatlarından daha kalabalık olduğu belirtiliyor. CHP Zonguldak haftasonu gençlerin ilgi alanlarından olan Spor Çalıştayı düzenlemiş ancak genç katılımından ziyade özellikle yaşlı kategorisinde bulunan isimlerin çalıştaya yoğun katılım göstermesi aslında CHP’nin kendi gençlerine yönelik politikalarının ‘içler acısı’ halde olduğunu gözler önüne serdi. betgram giriş

AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları ve ÜNİAk (üniversite teşkilatları) betgram kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Özellikle yerel seçim sürecinde sık sık bir araya gelen gençlik kolları seçimlere yönelik yol haritasını belirliyor. Birlik, beraberliği pekiştirildiği programda yoğun katılım olduğu görüldü.

Diğer taraftan Ak Parti’nin gençlere yönelik politikaları betgram şikayet ise meyvelerini vermeye devam ediyor. Türkiye genelinde 3 Milyon kadar gençlik kolları üyesi olduğu belirtilen AK Parti gençlik Kollarının bu rakamlar ışığında CHP teşkilatlarından daha kalabalık olduğu belirtiliyor.

CHP Zonguldak haftasonu gençlerin ilgi alanlarından olan Spor Çalıştayı düzenlemiş ancak genç katılımından ziyade özellikle yaşlı kategorisinde bulunan isimlerin çalıştaya yoğun katılım göstermesi aslında CHP’nin kendi gençlerine yönelik politikalarının ‘içler acısı’ halde olduğunu gözler önüne serdi.

betgram giriş
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.