CHP İl Başkanı Güney'den istifa açıklaması

02.04.2019 - 18:12, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2278+ kez okundu.
 

CHP İl Başkanı Güney'den istifa açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hakkı Güney, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Zonguldak merkezi kaybetmeleri üzerine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Hakkı Güney, CHP’ye ihanet edenlerin bir şekilde ilahi hesap vereceklerinin altını çizerken Zonguldak genelinde 11 belediye kazandıklarını bu manada başarılı oldukları ve bu sebeple istifa etmeyi düşünmediğini dile getirdi.  “BEN PARTİYE İHANET Mİ ETMİŞİM” İstifa niye düşüneyim? Ne yaptım? Ben partiye ihanet mi etmişim? Şu anda bir başarısızlık söz konusu değildir. Biz 11 tane belediyeyi kazanmış durumdayız. Merkezi kaybettik ama Ereğli Zonguldak’tan nüfus olarak daha büyük. Zonguldak Merkez’de ihanetin bedelini ödedik. Bu ihanet edenleri siz gazeteci arkadaşlarımız da çok iyi biliyor kimler olduğunu. Partimize ihanet edenler var. Bu ihanetin bedeli ağır olur. Allah bunu bunlardan çıkarır. Bindikleri asansörün halatı kopar, merdivenlerde ayakları kayar. Allah bunları bir gün elbet cezalandırır.  “BİZ BAŞARILIYIZ” Ben genel merkeze verdiğim dosyada Zonguldak genelinde nelerin olabileceğini yazdım. Bu yüzden müsterihim. Ben istifa edecek bir sebep göremiyorum. Biz 11 belediyeyi kazandığımız için başarılıyız. Bakalım Ak Parti’nin de belediyeciliğini ilerleyen günlerde göreceğiz.  
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hakkı Güney, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Zonguldak merkezi kaybetmeleri üzerine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Hakkı Güney, CHP’ye ihanet edenlerin bir şekilde ilahi hesap vereceklerinin altını çizerken Zonguldak genelinde 11 belediye kazandıklarını bu manada başarılı oldukları ve bu sebeple istifa etmeyi düşünmediğini dile getirdi. 
“BEN PARTİYE İHANET Mİ ETMİŞİM”
İstifa niye düşüneyim? Ne yaptım? Ben partiye ihanet mi etmişim? Şu anda bir başarısızlık söz konusu değildir. Biz 11 tane belediyeyi kazanmış durumdayız. Merkezi kaybettik ama Ereğli Zonguldak’tan nüfus olarak daha büyük. Zonguldak Merkez’de ihanetin bedelini ödedik. Bu ihanet edenleri siz gazeteci arkadaşlarımız da çok iyi biliyor kimler olduğunu. Partimize ihanet edenler var. Bu ihanetin bedeli ağır olur. Allah bunu bunlardan çıkarır. Bindikleri asansörün halatı kopar, merdivenlerde ayakları kayar. Allah bunları bir gün elbet cezalandırır. 
“BİZ BAŞARILIYIZ”
Ben genel merkeze verdiğim dosyada Zonguldak genelinde nelerin olabileceğini yazdım. Bu yüzden müsterihim. Ben istifa edecek bir sebep göremiyorum. Biz 11 belediyeyi kazandığımız için başarılıyız. Bakalım Ak Parti’nin de belediyeciliğini ilerleyen günlerde göreceğiz.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.