CHP'de şok! O anket iptal edildi!

15.01.2019 - 14:06, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 3559+ kez okundu.
 

CHP'de şok! O anket iptal edildi!

Zonguldak'ta yerel basına yansıyan ve CHP Genel Merkezi'nin yaptırdığı anketlerde Harun Akın'ın 1. çıktığı haberinin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Hatırlanacağı üzere yaptırılan ankete Zonguldak'ta CHP'nin 'milli adayı' olan Harun Akın'ın şaibe karıştırarak müdahil olduğu iddiaları ispat ve fotoğrafları ile birlikte yerel basına yansımıştı. Diğer taraftan CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman ise konuyla ilgili açıklama yaparak yapılan anketin manipüle edildiği ve 'komik' olduğu için iptal edildiğini belirtti. Zaman KARAR67'ye yaptığı açıklamada Genel Merkezden iki milletvekili görüştüğünü ve onların kendisine bahsi geçen anketin gerçekliğini yitirdiği için dikkate alınmadığını ve iptal edildiğini söylediğinin altını çizdi. 

Zonguldak'ta yerel basına yansıyan ve CHP Genel Merkezi'nin yaptırdığı anketlerde Harun Akın'ın 1. çıktığı haberinin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Hatırlanacağı üzere yaptırılan ankete Zonguldak'ta CHP'nin 'milli adayı' olan Harun Akın'ın şaibe karıştırarak müdahil olduğu iddiaları ispat ve fotoğrafları ile birlikte yerel basına yansımıştı.

Diğer taraftan CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman ise konuyla ilgili açıklama yaparak yapılan anketin manipüle edildiği ve 'komik' olduğu için iptal edildiğini belirtti. Zaman KARAR67'ye yaptığı açıklamada Genel Merkezden iki milletvekili görüştüğünü ve onların kendisine bahsi geçen anketin gerçekliğini yitirdiği için dikkate alınmadığını ve iptal edildiğini söylediğinin altını çizdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.