Çaycuma dikkat! Köfteler dört nala!

Devrek 25.09.2018 - 20:25, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2850+ kez okundu.
 

Çaycuma dikkat! Köfteler dört nala!

Zonguldak’ta daha önce faaliyet gösteren yemek şirketinin askeriye, çocuk yuvası ve huzurevi gibi kurumlara verdiği yemeklerde ‘at kıyması’ çıktığı iddialarının ardından şirketin isim değiştirerek Çaycuma’da aynı firma sahipleri ile faaliyet gösterdiği ortaya çıktı. Aylar öncesinde yaşanan skandalın ardından ise savcılığın ne yönde hareket ettiği bilinmiyor. Olayın üstüne yorgan çekildiği iddiaları ise kapalı kapılar ardındaki pazarlıklar ile sağlandığı iddia ediliyor. Bakanlık nezdinde olayın kapatılmaya çalışıldığı ancak raporların ortaya çıkmasının ardından ise ‘at kıyması’ tespitinin yapılmasına rağmen şirketin ifşa edilmediği bir diğer iddia. O dönemde Zonguldak’a dağıtım yapan Bolu menşeili bir kasabın şehir genelinde et satışları gerçekleştirdiği yine ‘at eti’ tespit edilen bir kasap hakkında o dönemde yerel medyaya haberler yansımıştı.  

Zonguldak’ta daha önce faaliyet gösteren yemek şirketinin askeriye, çocuk yuvası ve huzurevi gibi kurumlara verdiği yemeklerde ‘at kıyması’ çıktığı iddialarının ardından şirketin isim değiştirerek Çaycuma’da aynı firma sahipleri ile faaliyet gösterdiği ortaya çıktı.

Aylar öncesinde yaşanan skandalın ardından ise savcılığın ne yönde hareket ettiği bilinmiyor. Olayın üstüne yorgan çekildiği iddiaları ise kapalı kapılar ardındaki pazarlıklar ile sağlandığı iddia ediliyor.

Bakanlık nezdinde olayın kapatılmaya çalışıldığı ancak raporların ortaya çıkmasının ardından ise ‘at kıyması’ tespitinin yapılmasına rağmen şirketin ifşa edilmediği bir diğer iddia.

O dönemde Zonguldak’a dağıtım yapan Bolu menşeili bir kasabın şehir genelinde et satışları gerçekleştirdiği yine ‘at eti’ tespit edilen bir kasap hakkında o dönemde yerel medyaya haberler yansımıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.