'Böyle hizmet görecek miyiz?' demişti acaba kendi yaptı mı?

08.07.2020 - 13:35, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3282+ kez okundu.
 

'Böyle hizmet görecek miyiz?' demişti acaba kendi yaptı mı?

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un 4 Temmuz 2018’de Çaycuma Belediyesinin hizmetini alıntılayarak Kilimli Belediyesi’ne atıfta bulunmuştu. CHP’li Çaycuma Belediyesinin hizmetine hayranlığını dile getiren Altun, 2019 seçimlerinde belediye başkanı seçilmesinin ardından benzer bir hizmet yapıp yapmadığı merak konusu oldu. Genç Belediye Başkanı olduğu için ayrıca ilk dönemi olmasından dolayı ‘acemi’ kabul edilen Kamil Altun’un başarılı ve tecrübeli olan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın deneyimlerinden istifade edip etmediği de bir başka merak edilen soru. 

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un 4 Temmuz 2018’de Çaycuma Belediyesinin hizmetini alıntılayarak Kilimli Belediyesi’ne atıfta bulunmuştu. CHP’li Çaycuma Belediyesinin hizmetine hayranlığını dile getiren Altun, 2019 seçimlerinde belediye başkanı seçilmesinin ardından benzer bir hizmet yapıp yapmadığı merak konusu oldu.

Genç Belediye Başkanı olduğu için ayrıca ilk dönemi olmasından dolayı ‘acemi’ kabul edilen Kamil Altun’un başarılı ve tecrübeli olan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın deneyimlerinden istifade edip etmediği de bir başka merak edilen soru. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.