Bazıları sarışın sever!

24.10.2019 - 14:44, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3254+ kez okundu.
 

Bazıları sarışın sever!

Zonguldak’ta iş dünyası ve siyasi yaşamdaki skandalların ardı arkası kesilmezken son günlerde en çok konuşulan konuların başında ise bir iş adamının sarışın bir kadınla aşk yaşadığı yönünde oldu. Hikaye o ki; Meşhur inşaatlarıyla bilinen iş adamının evli bir kadınla aşk yaşadığı kadının ise bu aşk uğruna yuvasına yıktığı konuşuluyor. İş adamının özellikle ‘Güle can veren Allahım bunu da mı sen yarattın’ diyerek sevgilisine övgüler düzdüğü belirtiliyor. Vatan millet sevgisi ile bilinen bu iş adamının zora girdiğinde etrafındaki şeytanları kovmak için ya ‘Nas’ okuduğu ya da ‘taş’ attığı belirtiliyor.

Zonguldak’ta iş dünyası ve siyasi yaşamdaki skandalların ardı arkası kesilmezken son günlerde en çok konuşulan konuların başında ise bir iş adamının sarışın bir kadınla aşk yaşadığı yönünde oldu.

Hikaye o ki;

Meşhur inşaatlarıyla bilinen iş adamının evli bir kadınla aşk yaşadığı kadının ise bu aşk uğruna yuvasına yıktığı konuşuluyor. İş adamının özellikle ‘Güle can veren Allahım bunu da mı sen yarattın’ diyerek sevgilisine övgüler düzdüğü belirtiliyor. Vatan millet sevgisi ile bilinen bu iş adamının zora girdiğinde etrafındaki şeytanları kovmak için ya ‘Nas’ okuduğu ya da ‘taş’ attığı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.