Başkan Alan'ın Ankara temasları devam ediyor

28.10.2020 - 12:11, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1320+ kez okundu.
 

Başkan Alan'ın Ankara temasları devam ediyor

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu ve ZOnguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan, Ankara'da temaslarda bulunmaya devam ediyor. AK Parti seçilmişleri Ankara'da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti.   Konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Zonguldak Milletvekillerimiz Sn. Polat Türkmen, Sn. Ahmet Çolakoğlu ve Sn. Hamdi Uçar ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank’ı ziyaret ettik. Şehrimizin özellikle stratejik bir sanayi bölgesi olması nedeniyle ve bölgesel kalkınmada etkin rol alması hususunda halıhazırda devam eden yatırım ve projeler hakkında da fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Bakanımıza göstermiş olduğu misafirperverliğinden dolayı şükranlarımı sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu ve ZOnguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan, Ankara'da temaslarda bulunmaya devam ediyor. AK Parti seçilmişleri Ankara'da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti.

 

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Zonguldak Milletvekillerimiz Sn. Polat Türkmen, Sn. Ahmet Çolakoğlu ve Sn. Hamdi Uçar ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank’ı ziyaret ettik. Şehrimizin özellikle stratejik bir sanayi bölgesi olması nedeniyle ve bölgesel kalkınmada etkin rol alması hususunda halıhazırda devam eden yatırım ve projeler hakkında da fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Bakanımıza göstermiş olduğu misafirperverliğinden dolayı şükranlarımı sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.