Atatürk Devlet Hastanesi'nde son durum!

03.04.2020 - 14:23, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2975+ kez okundu.
 

Atatürk Devlet Hastanesi'nde son durum!

Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da Korona Virüs ile mücadele edilirken özellikle hastahanelerde yoğunluk yaşanmaya başladı.   Sağlık yetkililerinden elde edilen bilgilere göre Zonguldak’ta ikinci dalga COVİD19 hastalarının büyük yoğunluğa sebep olduğu özellikle Atatürk Devlet Hastanesinde ikinci dalganın karşılanmasında zorlanılmaya başlandığı öğrenildi.   Diğer taraftan oluşan yoğunluğun ardından TIP Fakültesine yönlendirmeler olacağı gelen bilgiler arasında yer aldı. Ayrıca hastanede herhangi bir malzeme sıkıntısı olmadığı sağlık personeline gerekli olan malzeme sayısının yeterli olduğu belirtiliyor.

Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da Korona Virüs ile mücadele edilirken özellikle hastahanelerde yoğunluk yaşanmaya başladı.

 

Sağlık yetkililerinden elde edilen bilgilere göre Zonguldak’ta ikinci dalga COVİD19 hastalarının büyük yoğunluğa sebep olduğu özellikle Atatürk Devlet Hastanesinde ikinci dalganın karşılanmasında zorlanılmaya başlandığı öğrenildi.

 

Diğer taraftan oluşan yoğunluğun ardından TIP Fakültesine yönlendirmeler olacağı gelen bilgiler arasında yer aldı. Ayrıca hastanede herhangi bir malzeme sıkıntısı olmadığı sağlık personeline gerekli olan malzeme sayısının yeterli olduğu belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.