Asfalt çalışmalarının başlayacağı ilk mahalleyi açıkladı!

16.04.2019 - 21:21, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2243+ kez okundu.
 

Asfalt çalışmalarının başlayacağı ilk mahalleyi açıkladı!

AK Parti Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Elmas TV’de katıldığı ‘Şeytanın Avukatı’ programında Ekim ayının sonuna kadar yollar ile ilgili sorunları çözeceklerini dile getirdi. Karaelmas Mahallesinden asfalt çalışmalarının başlayacağını ifade eden Alan akabinde Ontemmuz ve İnağzı mahallelerinde çalışmaların süreceğini belirtti. İlgili mahallelerde sıkıntıların çok büyük olduğunu ifade eden Alan planlamanın yapıldığına dikkat çekerek sıkıntıların çözüleceğini dile getirdi. “İSTASYON CADDESİ YAPILACAK” İstasyon Caddesi ve Çaydamar Mahallesi yolunun alt yapısını bir kere yapacaklarını dile getiren Başkan Alan daha sonra ise yolu yapacaklarına ve sıkıntıların giderileceğine dikkat çekti.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Elmas TV’de katıldığı ‘Şeytanın Avukatı’ programında Ekim ayının sonuna kadar yollar ile ilgili sorunları çözeceklerini dile getirdi. Karaelmas Mahallesinden asfalt çalışmalarının başlayacağını ifade eden Alan akabinde Ontemmuz ve İnağzı mahallelerinde çalışmaların süreceğini belirtti. İlgili mahallelerde sıkıntıların çok büyük olduğunu ifade eden Alan planlamanın yapıldığına dikkat çekerek sıkıntıların çözüleceğini dile getirdi.

“İSTASYON CADDESİ YAPILACAK”

İstasyon Caddesi ve Çaydamar Mahallesi yolunun alt yapısını bir kere yapacaklarını dile getiren Başkan Alan daha sonra ise yolu yapacaklarına ve sıkıntıların giderileceğine dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.