Ak Parti'nin yaptığı senaryodur!

24.10.2018 - 12:51, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 1866+ kez okundu.
 

Ak Parti'nin yaptığı senaryodur!

İYİ Parti Zonguldak İl 2. Başkanı Serhat Yıldırım yaptığı açıklamada Cumhur İttifakının dağılmasına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yıldırım, AK Parti’nin HDp tabanına oynayarak büyükşehirlerde oy oranını arttırmak için ‘öğrenci andı’ üzerinden siyaset yaptığını belirtti. “AK PARTİ’NİN İŞİNE GELMİYOR” Yıldırım, “Bu tamamen bir senaryodur. Ak Parti Büyükşehirlerde kaybettiğini gördü. Andımızın Danıştay’dan bu sebeple çıkardıklarını düşünüyorum. Bu vesile ile büyükşehirlerde HDP oylarına oynayacaklardır. Bunun bir senaryo olduğunun altını çizmek istiyorum. 2014 yerel seçimlerinde doğu bölgesinde tam 102 belediyeden 94 tanesine kayyum atandı. 93 belediye başkanının 68 cezaevine yollanmıştır. 81 Belediye encümeni ise tutuklu 2 bine yakın belediye işçisi ise belediyeden atılmıştır. Bu sebeple seçimler yaklaşırken Türkçülük AK Parti’Nin işine gelmiyor.  “EN AZ 3 İLÇE ALACAĞIZ” Diğer taraftan yerel seçimlerde eminiz ki İYİ Parti, Zonguldak’ta en az 3 ilçe belediyesini kazanacaktır. Ayrıca İYİ Parti seçimlere tek başına girecek olup Merkez’de kafa kafaya bir seçim yarışı sürdürecektir. Ayrıca yine bir çok belde belediyesini alacağız.  TÖRENE ÇAĞRI Perşembe günü Saat 12.00’de partimizin 1. Kuruluş yıldönümü sebebiyle Valilik tören alanında çelenk takdimi olacaktır tüm halkımızı bekleriz.

İYİ Parti Zonguldak İl 2. Başkanı Serhat Yıldırım yaptığı açıklamada Cumhur İttifakının dağılmasına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yıldırım, AK Parti’nin HDp tabanına oynayarak büyükşehirlerde oy oranını arttırmak için ‘öğrenci andı’ üzerinden siyaset yaptığını belirtti.

“AK PARTİ’NİN İŞİNE GELMİYOR”

Yıldırım, “Bu tamamen bir senaryodur. Ak Parti Büyükşehirlerde kaybettiğini gördü. Andımızın Danıştay’dan bu sebeple çıkardıklarını düşünüyorum. Bu vesile ile büyükşehirlerde HDP oylarına oynayacaklardır. Bunun bir senaryo olduğunun altını çizmek istiyorum. 2014 yerel seçimlerinde doğu bölgesinde tam 102 belediyeden 94 tanesine kayyum atandı. 93 belediye başkanının 68 cezaevine yollanmıştır. 81 Belediye encümeni ise tutuklu 2 bine yakın belediye işçisi ise belediyeden atılmıştır. Bu sebeple seçimler yaklaşırken Türkçülük AK Parti’Nin işine gelmiyor. 

“EN AZ 3 İLÇE ALACAĞIZ”

Diğer taraftan yerel seçimlerde eminiz ki İYİ Parti, Zonguldak’ta en az 3 ilçe belediyesini kazanacaktır. Ayrıca İYİ Parti seçimlere tek başına girecek olup Merkez’de kafa kafaya bir seçim yarışı sürdürecektir. Ayrıca yine bir çok belde belediyesini alacağız. 

TÖRENE ÇAĞRI

Perşembe günü Saat 12.00’de partimizin 1. Kuruluş yıldönümü sebebiyle Valilik tören alanında çelenk takdimi olacaktır tüm halkımızı bekleriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.