AK Parti'de Corona çıktı kongreler iptal oldu

22.10.2020 - 11:33, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2411+ kez okundu.
 

AK Parti'de Corona çıktı kongreler iptal oldu

AK Parti İl Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Berat Gülay’ın coronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından gençlik kollarının kalan kongreleri iki hafta ertelendi. Gülay’ın Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk dahil birkaç yönetici ile kongrelere aynı araçta gittikleri belirtiliyor.    Konuya ilişkin AK Parti Gençlik Kolları’ndan yapılan açıklamada, “İl Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Berat Gülay'ın Koronavirüs testi sonucu pozitif çıkmıştır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Gençlik Kolları yönetimlerimizde şuan herhangi bir belirtiye sahip veya koronavirüs testi pozitif çıkan başka bir yönetim kurulu üyemiz yoktur ancak yine de tedbir amacıyla 14 gün boyunca gerçekleştirecek olduğumuz kongre ve toplantılarımızı ertelediğimizi bildirmek istiyoruz. Temizlik, Maske ve Mesafe kurallarına uymayı ihmal etmeyelim. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.” İfadelerine yer verildi. 

AK Parti İl Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Berat Gülay’ın coronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından gençlik kollarının kalan kongreleri iki hafta ertelendi. Gülay’ın Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk dahil birkaç yönetici ile kongrelere aynı araçta gittikleri belirtiliyor. 

 

Konuya ilişkin AK Parti Gençlik Kolları’ndan yapılan açıklamada, “İl Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Berat Gülay'ın Koronavirüs testi sonucu pozitif çıkmıştır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Gençlik Kolları yönetimlerimizde şuan herhangi bir belirtiye sahip veya koronavirüs testi pozitif çıkan başka bir yönetim kurulu üyemiz yoktur ancak yine de tedbir amacıyla 14 gün boyunca gerçekleştirecek olduğumuz kongre ve toplantılarımızı ertelediğimizi bildirmek istiyoruz. Temizlik, Maske ve Mesafe kurallarına uymayı ihmal etmeyelim. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.” İfadelerine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.